Embo og Uncas har været til Svenska Ridgebackspecialen

010

Embo blev BIR Veteran

Her er han sammen med sin stolte opdrætter.

042a_1

Er han ikke en fin veteran? Still going strong.

Den svenske RR klub holdt lørdag og søndag udstilling i Löddeköpinge. Embo var tilmeldt som veteran og Uncas i jagtklassen. Uncas var desuden tilmeldt til LP3 søndag morgen.

Det var en dejlig weekend med sol og mange smukke hunde. Selv havde jeg den glæde at min gode veninde Lone og hendes mor deltog hele lørdagen og var en stor hjælp, når der er to hunde der skal holdes styr på. Søndag, da jeg stod med Uncas kl 7 om morgenen og var ved at gøre klar til LP kom Lone så igen. Det var en stor overraskelse.

Dommer i exteriør var Barbara Rupert, USA. Så sandelig en dame der viste besked. Hun gav sig tid til hver enkelt hund, gav fyldestgørende kritikker og begrundede for åben mikrofon, hvorfor hun plaserede de enkelte hunde som hun gjorde. Specielt bedømmelsen af åben klasse han-og hun hunde var interessant. Jeg vil absolut anbefale hende som dommer for vor egen klub.

Embo og Uncas klarede sig fint. Embo vandt lørdag Veteran med CK. Uncas blev 4 i jagtklassen ligeledes med CK. Han vandt ligeledes LP3 søndag, men han var også den eneste :-) og hans præstation var så afgjort under middel.

Samme dag blev Embo BIR Veteran. Det var, dejligt for mig at se hans opdrætter der udstillede ham. Min glæde ved at se Embo bevæge sig så elegant i ringen til publikums klapsalver, var stor!

SRRS/SKÅNE havde lavet en fantastisk flot udstilling. Ikke mindst alle de flotte sponsorgaver der var. Min lille bil var stoppet til bristepunktet med fodder, italienske specialiteter og hundesager af enhver tænkelig art. Lørdag var der frokost til alle deltagere på udstillingen – det var klubben der inviterede! SUPER.

Det var dejligt, somudlændin, at blive modtaget så hjerteligt af alle.

Her kommer billeder fra en herlig weekend i det skånske:

003

Lone og hendes mor var kommet den lange vej for sammen med hundene og jeg at nyde en dejlig dag. De var en stor hjælp for mig. Tusind tak til Jer to :-)

004

Uncas og jeg står og venter på, at det bliver vores tur. Holder knæet nu?

007

Dommer Barbara Rupert var meget begejstret for Uncas og hans charme.

022

Man skulle næsten tro, at Embo lå og rakte tunge af Uncas og tænkte at det skulle han heldigvis ikke i den varme, men han skulle blive klogere!

030

Jagtklassen linet op for dommeren.

050

Her er vi så, to gamlinger!

081

For første gang havde jeg to hunde der løb om at blive plaseret. Sven står med Embo. Han blev nr 5 i et smukt besat felt af hanhunde. Uncas blev uden for plasering. Begge hunde har fået særdeles flotte kritikker. 

001

Søndag var der så LP. Uncas og jeg stillede op i klasse 3.

008

Lone var kommet også søndag for at se og lære mere om Ridgebacks og hvorfor jeg er så begejstret for de hunde:-)

010

Dagen sluttede fantastisk! Embo ender som BIR Veteran og nr 5 af alle hanner!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

3 Responses to Embo og Uncas har været til Svenska Ridgebackspecialen

 1. Jo-Ann says:

  Stort tillykke med det flotte resultat. Sikke en masse fine billeder :-)
  KH
  Jo-Ann

 2. Mona says:

  Hei Alexandra!
  Visst var det hyggelig å møte dere igjen! Og gratulerer med Uncas plassering og ikke minst til gamlefars fantastiske prestasjon! :) Moro at det bare var Kuzonga-hunder i LP2 og LP3! :-)

 3. Lone says:

  Hej Sødeste Alexandra

  Det er min mor og jeg, der takker for en fantastisk oplevelse. Flot at drengene blev så flot placeret lørdag. Pænt af dem at stramme sig an, når vi (ignoranter) var kørt så langt for at se, hvad det handlede om. Knap så pænt af Uncas tidligt søndag morgen, sådan mest at være til narrestreger. Men sådan går det når man har med levende, selvstændige væsner at gøre.

  Tak for mange sjove timer – også inden selve konkurrencen ;-)

  Knus,
  Lone