Uncas så Cikes hvalpe! og mødte sin mor igen :-)

Uncas og jeg kørte mandag over til Jylland for at besøge Jo-Ann og hundene. Jeg havde jo egentlig planlagt at få en lille Cike hvalp, da jeg anser  kombinationen af Cike og A’Jani for at ha’ gode muligheder for at blive til hunde med anlæg for det jeg gerne vil, nemlig schweiss og LP. Desværre skulle det ikke blive således, da Embo ikke er frisk i denne tid. Jeg vil ikke ha’ en hvalp i huset på bekostning af hans livsglæde.Embo har fået følger af den påkørsel han har været udsat for, da en flugtbilist påkørte os Nytårs morgen 2008. Han har ondt i bagkroppen af og til.

Men det blev en dag fyldt med livlige hvalpe og dejlige voksne hunde.

027

Cike, J’Adore og Uncas hilser på hinanden.

der-spises

Der spises igennem

017 020

Det var svært ikke at tage en lille ny med hjem !

Uncas og J’Adore kunne helt sikkert huske hinanden. Og som de dog ligner hinanden :-) Det samme opmærksomme blik!

jadore-og-uncas

Måske kunne jeg snige mig til at tage J’Adore med hjem??

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.