Så er vi på banen igen

Lang tid er gået siden jeg sidst har skrevet noget.

Uncas og jeg har haft den meget store sorg at miste Embo.
Det skete meget pludseligt. Embo var en smuk veteran på 10 år da han døde. Vi var hos dyrlægen og skulle ha’ ormekur fordi vi skulle til Sverige. Desværre kom Embo ikke med hjem igen. Uncas var med og så derfor sin far som død. Jeg tror, at det var derfor han ikke sørgede mere end han har gjort.

Vi er flyttet til et ganske dejligt sted omgivet af marker og skov. Her er fred og ro.

En ny lille hvalp er under overvejelse. Zola og Uncas skal nemlig ha’ hvalpe til sommer. Det glæder jeg mig meget til. Torben (Zolas ene menneske) og jeg er begge ved at tage DKK’s hundeholder uddannelse. Det bliver spændende at få sit eget kennelmærke.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.